ΑΕΚ

Με το μυαλό στο Final Four στην ΑΕΚ

Με το μυαλό στο Final Four στην ΑΕΚ
EUROKINISSI

Με το Final Four του Basketball Champions League να απέχει κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες, η ΑΕΚ έχει στρέψει ήδη την προσοχή της εκεί, βρίσκοντας ευκαιρία για να κάνει μία μίνι προετοιμασία.

Έπειτα από ένα διάστημα με πολλούς αγώνες σε λίγες μέρες, η ΑΕΚ πλέον βιώνει το ακριβώς αντίθετο σενάριο. Αν δεν προκύψει μετάθεση του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, τότε η ΑΕΚ θα πάει στο Final Four του Basketball Champions League (4-6 Μαϊου) έχοντας ως τελευταίο επίσημο αγώνα αυτόν κόντρα στον ΓΣΛ/Φάρο στις 14 Απριλίου. Στην "Ένωση" σαφώς ανησυχούν ότι δεν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό όταν πρέπει, για αυτό και αναμένεται να δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια στο διάστημα που μεσολαβεί. Ταυτόχρονα όμως αυτό δίνει ευκαιρίες για ανάσες σε πολλούς παίκτες που έχουν καταπονηθεί μέχρι τώρα.

Παίκτες δηλαδή όπως ο Μάνι Χάρις (ενοχλήσεις στο πόδι), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (διάστρεμμα), Βασίλης Ξανθόπουλος (ενοχλήσεις στην γάμπα), Μάικ Γκριν (πρόβλημα στο δεξί χέρι), οι οποίοι εδώ και πολύ είτε αγωνίζονται με πρόβλημα, είτε μένουν εκτός για λόγους υγείας. Αυτές τις μέρες λοιπόν θα μπορέσουν να ξεκουραστούν και να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, την ίδια ώρα που η "Ένωση" έχει την ευκαιρία να κάνει μία μίνι προετοιμασία.

Είναι σαφές ότι το Final Four που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 4-6 Μαϊου είναι το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων στην ομάδα, από τον Ιδιοκτήτη, Μάκη Αγγελόπουλο μέχρι τον τελευταίο εμπλεκόμενο. Πάνω σε αυτή την λογική η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα όταν έρθει αυτή η στιγμή, κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ