ΑΕΚ

Με την ΑΕΚ στο Μονακό!

Με την ΑΕΚ στο Μονακό!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δίνει την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να την ακολουθήσουν στο Μόντε Κάρλο για τον δεύτερο αγώνα της σειράς με τη Μονακό για την φάση των "16" του Basketball Champions League.

Την δυνατότητα να ταξιδέψουν μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ στο Μόντε Κάρλο σε περίπου 10 μέρες για τον δεύτερο αγώνα της σειράς με τη Μονακό (8/3) για το Basketball Champions League δίνει η "Ένωση" στους φιλάθλους της! Όπως ανακοινώθηκε επίσημα στο σάιτ της ομάδας, οι φίλοι των "Κιτρινόμαυρων" θα μπορέσουν να ταξιδέψουν με την ομάδα με ειδική πτήση τσάρτερ προκειμένου να ενισχύσουν με την φωνή τους την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

"Η "Βασίλισσα" προκρίθηκε στους "16" του Basketball Champions League και ο δρόμος της διάκρισης παραμένει ανοικτός.

Η ΑΕΚ B.C. διοργανώνει ταξίδι, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, στο Μόντε Κάρλο, εκεί όπου την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:30 τοπική, 21:30 Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τη Μονακό για την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης.

ΟΙ φίλοι της ΑΕΚ, που το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο ίδιο τσάρτερ μαζί με την αποστολή της "Βασίλισσας".

Το πρόγραμμα του ταξιδίου διαμορφώνεται ως εξής:

  • Τρίτη 7 Μαρτίου, 11:30 πμ: Αναχώρηση ιδιωτικής πτήσης charter Aegean Airlines από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" προς το Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d'Azur
  • Μεταφορά από το Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d'Azur σε ξενοδοχείο στο Μόντε Κάρλο
  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό
  • Τετάρτη 8 Μαρτίου: Μεταφορά στο γήπεδο της AS Monaco (Ώρα αναχώρησης αναμένεται να καθοριστεί)
  • Εισιτήριο για τον αγώνα
  • Μεταφορά προς το Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d'Azur μετά την λήξη του αγώνα
  • Εισιτήριο επιστροφής με ιδιωτική πτήση charter Aegean Airlines από Αεροδρόμιο Νίκαιας Cote d'Azur προς Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος (Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα και υπολογίζεται στις 00:00 τοπική ώρα)

Κόστος συμμετοχής: από 399 ευρώ ανά άτομο, με εξασφαλισμένο εισιτήριο αγώνα και επιπλέον φόρους αεροδρομίων 57 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 210 2821008 (11:00πμ έως 6:00μμ) ΜΟΝΟ Παρασκευή (24/02) και Τρίτη (28/02), και καθημερινά, ήτοι 24/02 έως 28/02), στο email [email protected]

Τελευταία ημέρα κρατήσεων: Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ