ΑΕΚ

Με Πάντερ στο Ρέθυμνο

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΠΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΠΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Πάντερ δηλώθηκε αντί του Κέλσεϊ Μπάρλοου στη Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο είναι αμφίβολη η παρουσία του στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο (13/2). Χωρίς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη η αποστολή.

Ο Κέβιν Πάντερ είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ΑΕΚ για τη Stoiximan.gr Basket League, αφού δηλώθηκε αντί του Κέλσεϊ Μπάρλοου. Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ έπιασε άμεσα δουλειά με τους νέους συμπαίκτες του, θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο Creta Kings (13/2), ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα κάνει ντεμπούτο. Από την άλλη, θα είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (17/2) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα "Δύο Αοράκια".

Την ίδια ώρα, εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Βετούλα τέθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα θεραπειών με στόχο να είναι σε θέση να ενισχύσει τους "κιτρινόμαυρους" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εξάλλου, τόσο ο Μάνι Χάρις (ενοχλήσεις στο γόνατο) όσο και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ίωση) συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το Ρέθυμνο, αλλά η παρουσία τους στη δωδεκάδα είναι αμφίβολη. Για αμφότερους θα αποφασίσει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης στο "Μελίνα Μερκούρη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ