ΑΕΚ

Με Μαυροειδή στο Μονακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυροειδής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στο Μόντε Κάρλο για τον αγώνα με τη Μονακό (8/3, 21:30) για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Basketball Champions League. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έβγαλε μέρος του προγράμματος της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ και αποφασίστηκε να ταξιδέψει με την ομάδα στο Μόντε Κάρλο για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Basketball Champions League με τη Μονακό (8/3, 21:30).

Ο Έλληνας σέντερ είχε υποστεί μυϊκό σπασμό στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης στον αγώνα με τον Προμηθέα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League το Σάββατο (4/3), με αποτέλεσμα να ακολουθεί έκτοτε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Μονακό έχοντας 13 παίκτες στην αποστολή (Ούκιτς, Ντίξον, ΜακΓκράθ, Λαρεντζάκης, Βασιλειάδης, Νιούλεϊ, Σκουλίδας, Σάκοτα, Χαριτόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Μαυροειδής, Ελόνου, Τσαλμπούρης), με έναν εκ των Σκουλίδα ή Τσαλμπούρη (λογικά ο πρώτος) να μένει εκτός 12αδας αν τελικά ο Μαυροειδής καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να αγωνιστεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ