ΑΕΚ

Με Μαυροειδή κόντρα στη Νεπτούνας

Με Μαυροειδή κόντρα στη Νεπτούνας
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα βρεθεί στη Λιθουανία για να βρεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα. Στο χέρι του κόουτς της ΑΕΚ η παρουσία του 30χρονου σέντερ στην αναμέτρηση με τη Νεπτούνας (11/11, 19:00). Στο γήπεδο θα βρίσκεται κι ο Τόμας Ντελινινκάιτις.

Η μεταγραφή του Δημήτρη Μαυροειδή ενισχύει σε υπερθετικό βαθμό τη φροντ λάιν της ΑΕΚ, την ώρα που η "Ένωση" βρίσκεται στην κορυφή της Basket League ΣΚΡΑΤΣ -μαζί με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (11/11, 19:00) τη Νεπτούνας, για την 5η αγωνιστική του Eurocup, ένα παιχνίδι στο οποίο ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του ο 30χρονος σέντερ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρινόμαυρων" θα βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Κλαϊπέντα, με την Euroleague να είναι αυτή που θα καθορίσει τη διαθεσιμότητά του, αφού δεν έχουν εκδοθεί ακόμη όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Αν δεν χρησιμοποιηθεί από τον Ντράγκαν Σάκοτα, το ντεμπούτο του θα μετατεθεί για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών (14/11, 19:00).

Διαβάστε τι δήλωσε ο 30χρονος σέντερ κατά την ανακοίνωση της μεταγραφής του

Στο γήπεδο της Νεπτούνας είναι πολύ πιθανό πάντως να βρεθεί ένας πρώην "κιτρινόμαυρος" που εσχάτως απασχολεί εκ νέου τη διοίκηση της ομάδας. Ο λόγος για τον Τόμας Ντελινινκάιτις, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, για τη θέση του Φίλιπ Σκραμπ. Ο 33χρονος πλεϊμέικερ παραμένει διαθέσιμος, βρίσκεται στα "ραντάρ" της "Ένωσης" και δεν αποκλείεται στη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στη Λιθουανία να υπάρξει επαφή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ