ΑΕΚ

Με Ιβάνοβιτς στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Με Ιβάνοβιτς στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς έβγαλε μέρος της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ και θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα στην Θεσσαλονίκη για τον αυριανό (12/11) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan.gr Basket League.

Χρειάστηκε να περάσουν 8 ημέρες από τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο για να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Νίκολα Ιβάνοβιτς. Τώρα ωστόσο ο Μαυροβούνιος γκαρντ είναι (σχεδόν) έτοιμος, αφού έβγαλε μέρος της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ πριν το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan.gr Basket League και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 12αδα αυξήθηκαν σημαντικά.

Δεδομένης της απουσίας του Ραντάλ Φάλκερ λόγω των σπασμών που αισθάνεται στη μέση, ο τεχνικός της "Ένωσης", Γιούρι Ζντοβτς, σίγουρα θα νιώθει μία μικρή ανακούφιση αν τελικά μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιβάνοβιτς κι ας παίζουν σε διαφορετικές θέσεις οι δύο παίκτες. Κι αυτό γιατί ο Μαυροβούνιος γκαρντ δεν παύει να δίνει μία ακόμα λύση στην περιφέρεια, κάτι που εξασφαλίζει ότι το ροτέισον δεν θα χρειαστεί να αλλάξει δραματικά και δεν θα χρειαστούν αλχημείες όπως το πέρασμα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε θέση πόιντ γκαρντ.

Το κενό του Φάλκερ βέβαια δεν θα είναι εύκολο να καλυφθεί, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να αναμένεται να είναι αυτός που θα έχει μεγαλύτερο ρόλο, με το νεαρό Γιώργο Τσαλμπούρη, ίσως τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και ανά διαστήματα τον Τζαουάντ Ουίλιαμς να είναι οι παίκτες που λογικά θα κληθούν να δώσουν "ανάσες" όποτε τις χρειαστεί ο Έλληνας σέντερ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ