ΑΕΚ

Με Φάλκερ η προπόνηση της ΑΕΚ

Με Φάλκερ η προπόνηση της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράνταλ Φάλκερ προπονήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες με τους συμπαίκτες του, κάτι που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές του να αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης με την Παρτιζάν για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση ο Ράνταλ Φάλκερ φαίνεται να ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού ο Αμερικανός σέντερ κατάφερε για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ.

Ο Φάλκερ, που τραυματίστηκε στη μέση στον αγώνα με την Σάσαρι για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, είναι λογικό να έχει μείνει πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ωστόσο αν προπονηθεί και αύριο (22/11) τότε λογικά θα βρίσκεται κανονικά στην 12αδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Παρτιζάν για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League. Κάτι που πλέον είναι απαραίτητο για την "Ένωση", η οποία αναγκάστηκε στους τρεις τελευταίους αγώνες της (2 ματς Πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πατρών και ένα για το Basketball Champions League με αντίπαλο την Λούντβισμπουργκ) να καλύψει με διάφορες αλχημείες το κενό του όποτε χρειαζόταν ανάσες ο Δημήτρης Μαυροειδής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ