ΑΕΚ

Μαυροειδής: "Υπήρξαν πολλά ανάποδα σφυρίγματα"

Μαυροειδής: "Υπήρξαν πολλά ανάποδα σφυρίγματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ έχασε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με θύτη τον ΠΑΟΚ (83-78), την ώρα που ο Δημήτρης Μαυροειδής κατονόμασε τους διαιτητές ως κύρια αιτία του "μπρέικ".

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να χάνει πολύ γρήγορα το πλεονέκτημα έδρας που είχε στον α' γύρο των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 83-78 , με τον Δημήτρη Μαυροειδή να στέκεται πάντως στις αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίες δεν του... άρεσαν.

" Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και συγκεντρωμένοι, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας εξαιτίας της διαιτησίας! Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά υπήρξαν πολλά ανάποδα σφυρίγματα. Σφυρίχτηκαν πολλά φάουλ, έγιναν πολλά λάθη και αναγκαστήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έπρεπε. Δεν μου αρέσει που το λέω αυτό, αλλά το πρόβλημα ήταν η διαιτησία", ανέφερε αρχικά ο σέντερ της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα του OTE TV, για να ολοκληρώσει λέγοντας:

" Παρασυρθήκαμε από τα σφυρίγματα. Εγώ αποβλήθηκα, άλλοι παίκτες φορτώθηκαν με φάουλ. Θα μπορούσε να είναι αλλιώς το αποτέλεσμα. Πρέπει να το κοιτάξουμε, γιατί κάθε λάθος μετράει σε αυτή τη φάση. Ελπίζω να μην ασχοληθούμε ξανά με αυτό το θέμα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ