ΑΕΚ

Μαυροειδής: "Θεωρώ ότι χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό"

Μαυροειδής: "Θεωρώ ότι χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως η ΑΕΚ χάρισε στον Ολυμπιακό τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα στο ΟΑΚΑ και είπε πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

Το πιστεύει ο Δημήτρης Μαυροειδής πως μπορεί η ΑΕΚ να πετύχει κάτι καλό στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό και ότι κάτι του... χρωστάει. Παράλληλα, ανέφερε πως η ομάδα του χάρισε στους Πειραιώτες το τελευταίο μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ

"Θεωρώ ότι χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό. Τη χαρίσαμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ και δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, γιατί ο αντίπαλος είναι μια ομάδα τοπ επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά θα παλέψουμε. Δείξαμε στο τελευταίο ματς ότι μπορούμε", δήλωσε ο 31χρονος σέντερ στην "Ώρα για Σπορ" και συνέχισε:

"Νομίζω τελείωσε το άγχος τώρα. Δεν μπορείς με τον Ολυμπιακό να έχεις άγχος. Παίζεις με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον πρωταθλητή. Σε αυτά τα ματς θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα, γιατί δεν θα είμαστε πιεσμένοι".

"Δεν ήταν θέμα χαλαρότητας. Περισσότερο ήταν το άγχος που είχαμε εμείς, γιατί όταν παίζεις στην έδρα σου και μπαίνει το ‘πρέπει’ κάποια στιγμή κάνεις λάθη. Ιδιαίτερα στην επίθεση κάναμε πάρα πολλά λάθη. Στην άμυνα ήμασταν καλοί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, αυτό μας κράτησε και πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια", ανέφερε για τα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ