ΑΕΚ

Μαυροειδής: "Θα έπαιζα και... κουτσός στην Εθνική"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports / ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports / ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σττην εφημερίδα "Ωρα των Σπορ" ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε ότι θα ήταν... τρελός αν ήθελε να φύγει από την ΑΕΚ, αλλά και ότι θα έπαιζε και κουτσός αν χρειαστεί για την Εθνική.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ένας από τους πιο έξυπνους μπασκετμπολίστες και παράλληλα εκ των κορυφαίων ατακαδόρων στο ελληνικό μπάσκετ. Ο λόγος είναι ότι λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Και το απέδειξε αυτό για ακόμα μία φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ωρα των Σπορ".

Ο έμπειρος σέντερ αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, στην προοπτική της συμμετοχής στην Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, αλλά και στο ενδιαφέρον που έδειξαν άλλες ομάδες για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροειδής δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για το τι θα κάνει σε περίπτωση που κληθεί στην Εθνική Ανδρών για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ: " Για την Εθνική θα έπαιζα και… κουτσός. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω. Το να παίζεις στην Εθνική είναι η υπέρτατη τιμή".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ: " Από την αρχή που ήρθα μέχρι και σήμερα είμαι χαρούμενος με το πώς δουλεύει η ομάδα, από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, μέχρι τον κόσμο. Εννοείται πως ήθελα να μείνω. Τρελός είμαι να θέλω να φύγω από την ΑΕΚ; Έχω δεθεί με την ομάδα και ελπίζω να τη βοηθήσω να έχει και άλλες επιτυχίες στο μέλλον".

Για το αν η ΑΕΚ αποτελεί την δική του "Ιθάκη": "Ναι. Μπορώ να πω ότι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασα, η ΑΕΚ με βοήθησε πάρα πολύ να δείξω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Έπαιξα σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί. Με βοήθησε και έχω δώσει και εγώ από τη μεριά μου ό,τι μπορώ".

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων το καλοκαίρι: " Από την στιγμή που δεν έχεις κλείσει ακόμα σε κάποια ομάδα, προφανώς θα ρωτήσουν και άλλες ομάδες για εσένα. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Δεν το κυνήγησα παραπάνω, γιατί περίμενα να δω τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Περίμενα ότι θα μείνω άλλωστε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ