ΑΕΚ

Μαυροειδής: "Όταν γίνουμε ομάδα με μέταλλο..."

Μαυροειδής: "Όταν γίνουμε ομάδα με μέταλλο..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για το "ταμείο" των φιλικών στην Προύσα, εστιάζοντας στα τελευταία βήματα πριν την επίτευξη της επιθυμητής αγωνιστικής ομοιογένειας των "κιτρινόμαυρων".

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε δίχως προβλήματα από την Προύσα, όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες προκειμένου για το διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η Τόφας. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς τερμάτισε στη δεύτερη θέση, μετά την ήττα στον τελικό από την Ουσάκ Σπορτίφ, αν κι αυτό είναι το έλασσον που απασχολεί.

Οι "κιτρινόμαυροι" παρατάχθηκαν για πρώτη φορά πλήρεις, από τη στιγμή που επέστρεψαν οι διεθνείς, μέτρησαν μία νίκη και δύο ήττες στο "Cevad Soydas", έχοντας πλέον μπροστά τους το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ (28/9, 18:30).

" Πήραμε μέρος σ’ ένα τουρνουά αρκετά δυνατό, με καλές ομάδες. Bρισκόμαστε σε καλό σημείο, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, κυρίως για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες. Έχουμε προβλήματα. Υπάρχει κούραση. Πάντως, υπάρχουν τα υλικά για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να φτάσουμε στο σημείο, που θέλουμε και που θέλει ο προπονητής", δήλωσε για όσα έγιναν στην Προύσα τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Μαυροειδής, για να καταλήξει λέγοντας:

" Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα κι αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και ομοιογένειας μαζί. Και το δεύτερο δεν το έχουμε ακόμα. Έχουν έλθει κάποια παιδιά πρόσφατα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Επιθετικά είμαστε καλά, διότι όλοι οι παίκτες φέτος έχουν επιθετικό ταλέντο και το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια και σκληράδα στην άμυνα και γίνουμε ομάδα με μέταλλο, θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ