ΑΕΚ

Μαυροειδής: "Νομίζω ότι είδατε όλοι απόψε τι έγινε"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυροειδής παρουσιάστηκε εκνευρισμένος στη Συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πετώντας σπόντα για τη διαιτησία. Αλλού εστίασε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Τα παράπονα των ανθρώπων της ΑΕΚ για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι πολλά, δίχως όμως να εκφραστούν επίσημα ακόμη. Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως στην εικόνα του Δημήτρη Μαυροειδή στη Συνέντευξη Τύπου.

Ο σέντερ της "Ένωσης", που κλήθηκε να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι, ήταν ιδιαίτερα λακωνικός, λέγοντας απλά πως " έγινε ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Πολύ ωραίο", για να προσθέσει δείχνοντας ιδιαίτερα νευρικός πως " νομίζω είδατε όλοι τι έγινε. Αυτά", ενώ σε ερώτηση που του έγινε για να διευκρινίσει τι εννοούσε με αυτό, απάντησε: " Αυτό που είπα, είδα. Ευχαριστώ".

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε αρχικά πως " θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Μας έδωσε πολλή ενέργεια και ξέρω ότι θα ήθελε πολύ να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί μάτωσαν στο παρκέ κι έδωσαν ό,τι είχαν στο παρκέ. Όσον αφορά στο κομμάτι της τακτικής, τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό. Νομίζω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα ριμπάουντ. Γενικά είναι ένα κομμάτι που θέλει πολύ μεγάλη βελτίωση και θεωρώ ότι μας κόστισε περισσότερο".

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που στοίχισε στην ομάδα του στη β' παράταση, ανέφερε ότι " νομίζω πως απογοητευτήκαμε. Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι και δεν νομίζω ότι μας αξίζει. Θέλαμε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων", ενώ αναφορικά με το αν η αποψινή εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν η καλύτερη της τελευταίας διετίας, είπε: " Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ιδιαίτερα όταν χάνουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Αυτό μπορώ να σας πω".

Τέλος, σε ερώτηση για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Μάικλ Ντίξον (12'12'') στην αναμέτρηση, τόνισε ότι " έκανε δύο φάουλ στην αρχή κι έπρεπε να τον αποσύρω. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καθόλου καλός στο κομμάτι της συγκέντρωση. Είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχουμε, αλλά έχει μάθει να παίζει ένα ελεύθερο μπάσκετ. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση. Από την άλλη, όπως πήγαινε ο Ούκιτς, θεωρώ ότι άξιζε να είναι στο παρκέ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ