ΑΕΚ

Μαυροειδής: "Η ΑΕΚ μου ταιριάζει"

Μαυροειδής: "Η ΑΕΚ μου ταιριάζει"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αισθάνεται πως ταιριάζει στην ΑΕΚ και τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση". Παράλληλα, επεσήμανε πως στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει την τρίτη θέση.

Στην κάμερα του OTE-TV μίλησε ο Δημήτρης Μαυροειδής, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ του ταιριάζει, τονίζοντας πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση".

Για το αν θα μείνει στην ΑΕΚ και του χρόνου: "Μου αρέσει η ΑΕΚ, η ατμόσφαιρα και ο κόσμος της. Νομίζω ότι μου ταιριάζει η ΑΕΚ και θα ήθελα να μείνω".

Για τους στόχους της ΑΕΚ: "Ο ρεαλιστικός στόχος για φέτος είναι να βγούμε τρίτοι με βάση το τί έχει γίνει από την αρχή, με αλλαγές και τραυματισμούς. Θα θέλαμε να πάμε πιο ψηλά, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε με αυτά τα δεδομένα. Σίγουρα ο στόχος της ΑΕΚ είναι η επιστροφή στην κορυφή".

Για τα πολλά χαμένα ντέρμπι: "Η ομάδα έχει κάνει πολλές αλλαγές. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς και δεν έχουμε βρει την ομοιογένεια και τη χημεία, ώστε να κερδίσουμε το ματς το δύσκολο, που χρειάζεται το κάτι παραπάνω".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει συγκεκριμένο μπάσκετ, με συγκεκριμένο ρυθμό σε πολύ ψηλό επίπεδο. Εχει μάθει στα δύσκολα. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο, βελτιωνόμαστε, είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Εχουμε τύχη, μπορούμε να το κερδίσουμε".

Για το παρατσούκλι "Τζιμ, ο όργιας": "Είναι αλήθεια. Αυτό υπάρχει από ένα ματς που είχα πάρει το ρεκόρ tendex στην Ελλάδα από τον Τάρπλεϊ. Αυτό το είχε πει πρώτος ο Νώντας Παπαντωνίου που ήμασταν και τότε μαζί στο Μαρούσι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ