ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά, είχαν σωστή νοοτροπία"

Μανωλόπουλος: "Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά, είχαν σωστή νοοτροπία"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοση των νεαρών παικτών του, ενώ τόνισε πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού έδωσε εμπιστοσύνη στους αθλητές του. "Ρόμποκοπ ο Μανωλόπουλος", σχολίασε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο ΟΑΚΑ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην επικράτηση της ομάδας του, δίνοντας και συγχαρητήρια στους Μωραίτη, Αγραβάνη και Τσαλμπούρη, οι οποίοι και χρησιμοποιήθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αρχικά σχολίασε τα εξής: "Είχαμε κάποια προβλήματα στον ρυθμό. Είχαμε πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ, μας πήρε 15 ο Κόροιβος και αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, σε κάποια κοψίματα που έγιναν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα νέα παιδιά, γιατί μπήκαν μέσα με πολύ σωστή νοοτροπία στην άμυνα και έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, μου άρεσε. Έ

χουμε μπει σε ένα καλό πρόγραμμα προπόνησης με νέα παιδιά, που τους βγαίνει. Έχουμε και άλλα παιδιά, όπως ο Ρογκαβόπουλος, αλλά θέλω να σταθώ στον Καμπερίδη, που είναι υπόδειγμα επαγγελματία, που προσπαθεί πάρα πολύ και που κάποια στιγμή θα πάρει και αυτός την ευκαιρία του".

Για την ψυχολογία που έδωσε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου: "Μία μεγάλη νίκη, οπωσδήποτε δίνει περισσότερη εμπιστοσύνη στους παίκτες. Βέβαια προσγειωθήκαμε ανώμαλα, σε ένα πολύ κουραστικό παιχνίδι στη Γαλλία. Το κλίμα το θεωρώ πολύ καλό. Απλά είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε πολλή δουλειά".

Καλαμπάκος: "Ρόμποκοπ ο Μανωλόπουλος"

Ο Ντίνος Καλαμπάκος από την πλευρά του ευχήθηκε περαστικά στον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ύστερα από την επέμβαση που έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση της ομάδας του: "Καταρχάς, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, για τη γενική της εικόνα και την είσοδό της, στον τελικό του Κυπέλλου. Περαστικά στον κόουτς (σ.σ. τον Μανωλόπουλο), γιατί είναι... Ρόμποκοπ τώρα, στο πώς περπατάει. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι σήμερα. Είχαμε άλλα θέλω για αυτό το ματς. Έτσι είναι το παιχνίδι όμως. Κάποια μαθήματα όπως αυτό που μας έδωσε σήμερα η ΑΕΚ, πρέπει να τα παίρνουμε. Ελπίζω αυτό το πάθημα, να μας γίνει μάθημα.

Δεν θέλουμε να είναι καταστροφικές αυτές οι ήττες. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω τώρα, γιατί έρχονται σημαντικά ματς. Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Βρήκαμε κουράγιο στην 3η περίοδο και μειώσαμε στους 10 πόντους, αλλά όταν μπαίνει το εγώ αντί για το εμείς, η ποιότητα ομάδων σαν την ΑΕΚ, ανεβάζει εύκολα την διαφορά. Φτάσαμε να χάνουμε και με 26 πόντους. Νομίζω ότι η εικόνα μας, αδικεί την προσπάθειά μας. Θέλαμε να έχουμε μια πιο καλή καλή εικόνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε βάθος χρόνου, ίσως αυτό να μας βγει σε καλό. Έχουμε νεαρούς παίκτες, που κάποιες φορές πέφτει εύκολα η ψυχολογία τους. Είμαστε ακόμα στην αρχή».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ