ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Στο τέλος δεν κάναμε αυτά που έπρεπε"

Μανωλόπουλος: "Στο τέλος δεν κάναμε αυτά που έπρεπε"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στη χαμένη αυτοσυγκέντρωση της ΑΕΚ όταν το παιχνίδι του Αρη και έγινε πιο σκληρό και δεν αναζήτησε δικαιολογίες στην έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου μετά τη 12η σερί ήττα στο Αλεξάνδρειο σε επίπεδο κανονικής περιόδου.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σπάσει μία παράδοση 16 ετών στο Αλεξάνδρειο, όπου ηττήθηκε για 12η συνεχόμενη φορά σε αγώνα κανονικής περιόδου . Αν και δεν είχε πάντως κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο "δικέφαλος" πάλεψε μέχρι τέλους, είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια και στο τέλος έχασε για ένα (άστοχο) τρίποντο, αυτό που έχασε ο Ντόνι ΜακΓκραθ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εμφάνιση της ομάδας του. " Δεν θέλω να μηδενίσω την εμφάνισή μας. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε ισορροπία στην επίθεσή μας, στο αμυντικό κομμάτι κάναμε αυτά που έπρεπε. Θεωρώ ότι όταν ο Άρης ξεκίνησε να παίζει πολύ σκληρά, ενώ το είχαμε πει, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Μεγάλο πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στο τέλος. Γενικώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όταν ο Άρης έγινε πολύ σκληρός" τόνισε ο προπονητής του "δικεφάλου".

" Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Πριν από το παιχνίδι είπαμε ότι ο Άρης καίγεται, αλλά εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία" πρόσθεσε ο Μανωλόπουλος αναφερόμενος στην έλλειψη κινήτρου, ενώ στάθηκε στην κακή άμυνα στον Γουίλ Κάμινγκς στο δεύτερο ημίχρονο και υπεραμύνθηκε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στο Αλεξάνδρειο: " Ο Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός. Η άμυνα του Άρη ήταν προσαρμοσμένη πάνω του και δεν έβγαλε ανοικτά σουτ. Δεν θα κάνει περιττές ή βεβιασμένε ενέργειες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ