ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Πρόβλημα η αγωνιστική απραξία, αλλά είμαστε έτοιμοι"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League ότι η πολυήμερη απραξία είναι ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ, αλλά στην "Ένωση" είναι έτοιμοι.

Την στιγμή που θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στον αγώνα ΑΕΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings αύριο (30/4, 17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) οι παίκτες της "Ένωσης" θα πατούν παρκέ για επίσημο αγώνα για πρώτη φορά έπειτα από 17 ημέρες.

Τόσος καιρός θα έχει περάσει από τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Άρη (13/4). Το γεγονός αυτό είναι μάλιστα και αυτό που ανησυχεί περισσότερο τον τεχνικό της ομάδας, Σωτήρη Μανωλόπουλο, ενόψει του αγώνα, κάτι που δήλωσε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

"Ξεκινά ένας νέος κύκλος για την ομάδα μας, εκεί όπου όλοι μαζί θα παλέψουμε για την επίτευξη του τρίτου μας στόχου στην εφετινή περίοδο. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά όλο αυτό το… κενό διάστημα. Η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών ίσως είναι ένα πρόβλημα όσο αφορά στον ρυθμό, που πρέπει να βρούμε στο πρώτο ματς. Πιστεύω, ωστόσο, ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες" τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια πως " Το Ρέθυμνο έχει δείξει πόσο επικίνδυνο είναι. Έχει πολύ καλή παρουσία όλη τη χρονιά, είναι μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ