ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα"

Μανωλόπουλος: "Να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θέλει να δει φέτος την ΑΕΚ να γίνεται περισσότερο σκληρή στην άμυνα, αλλά και να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΑΕΚ, ο προπονητής της "Ένωσης", Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως θέλει να δει την ομάδα του να γίνεται περισσότερο σκληρή στην άμυνα, αλλά και πρωταγωνιστήσει τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League της FIBA.

Για την νέα σεζόν που ξεκινά για την ΑΕΚ: “Καταρχάς, εύχομαι καλή σεζόν σε όλους. Πρώτα από όλα, πρέπει να ευχηθούμε υγεία. Να έχουμε την υγεία μας και από εκεί και πέρα, νομίζω ότι θα έχουμε όλες τις δυνατότητες να φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Basketball Champions League. Είμαστε στην ΑΕΚ, οι χρονιές είναι πάντα απαιτητικές και πάντα έχουμε στόχο να πρωταγωνιστούμε”.

Για την μαχητικότητα και την σκληράδα που θέλει να δει από την "Ένωση": “Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα. Αυτό δουλεύουμε. Δεν θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι ακόμη, αλλά νομίζω πως καμία ομάδα δεν είναι σε αυτή την φάση. Όχι μόνο στην άμυνα, αλλά γενικά στην τακτική μας. Έχουμε πολλά πράγματα να “βάλουμε” ακόμη και θεωρούμε πως θα τα “βάλουμε”. Το ότι θέλω να γίνουμε πιο σκληροί και να δίνουμε μάχες σώμα με σώμα σε κάθε ματς και σε κάθε κατοχή, είναι αυτό που θέλω πιο πολύ απ’ όλα”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ