ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας"

Μανωλόπουλος: "Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκτελών χρέη πρώτου προπονητή στην ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε ότι οι παίκτες της "Ένωσης" οφείλουν να αποδείξουν ποιοι είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Με την απομάκρυνση του Γιούρι Ζντοβτς από τον πάγκο της ομάδας να υπάρχει ακόμα στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ, η "Ένωση" προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (13/3. 19:00). Ένα παιχνίδι στο οποίο, καταρχήν, οι "Κιτρινόμαυροι" θέλουν να αποδείξουν ότι σιγά-σιγά συνέρχονται από τον αποκλεισμό από τη Μονακό στο Basketball Champions League.

Ο αντικαταστάτης του Ζντοβτς στον πάγκο της ομάδας - και μέχρι πρότινος βοηθός του - Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας σχετικά με το παιχνίδι με τον Πρωταθλητή Ελλάδας: " Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε σε χρόνο μηδέν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αποχώρηση του Γιούρι. Έχουμε μπροστά ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο με τον Ολυμπιακό, όπου και θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το αποδεικνύει όλη τη χρονιά. Έχει μία σταθερότητα στην απόδοση του και επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με την επιστροφή και κάποιων παικτών που ήταν τραυματίες.

Θεωρώ όμως, ότι αν διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας, μπορούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ