ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Μας αφορά μόνο η δική μας ομάδα"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ότι στην "Ένωση" δεν ενδιαφέρονται για το κίνητρο τετράδας των αντιπάλων τους, αλλά μόνο η δική τους εικόνα.

Εδώ και αρκετό καιρό η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση στην Stoiximan.gr Basket League, κάτι που κατά πολλούς έχει δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν για την "Ένωση". Στην ΑΕΚ όμως έχουν ξεκαθαρίσει ότι όχι μόνο δεν το πιστεύουν αυτό, αλλά βλέπουν αυτούς τους αγώνες ως μία ευκαιρία να εντρυφήσουν στην φιλοσοφία του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Σε αυτό ακριβώς στάθηκε και ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (13/4, 17:00).

"Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας και πρέπει να τον κάνουμε ακόμα πιο… σημαντικό. Στόχος μας είναι να δείξουμε, ότι βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο και ότι έχουμε αφομοιώσει τα καινούργια πράγματα, που προσπαθούμε να εντάξουμε στο παιχνίδι μας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, πριν ξεκαθαρίσει στην συνέχεια ότι στην ΑΕΚ δεν ενδιαφέρονται για το κίνητρο που έχει ο Άρης από το παιχνίδι, αφού σκέφτονται μόνο τα του... δικού τους "οίκου".

"Ξέρουμε , ότι ο Άρης το θέλει πάρα πολύ το ματς, διότι παίζει για την διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, αλλά μας αφορά μόνο η δική μας ομάδα και κατά πόσο βελτιωμένοι θα εμφανιστούμε την Πέμπτη το απόγευμα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ