ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Άξιζε στον πρόεδρο αυτή η νίκη"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε δηλώσεις που έκανε πριν από την αναχώρηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Στρασμπούρ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος άξιζε να δει την "Ένωση" να πετυχαίνει μία μεγάλη νίκη όπως αυτή επί του Παναθηναϊκού.

Λίγες στιγμές πριν η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό την Φρανκφούρτη, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Στρασβούργο για τον αγώνα με την Στρασμπούρ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησαν στην κάμερα της novasports για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού , αλλά και τον αγώνα με την Γαλλική ομάδα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν σαφώς πιο ήρεμος πλέον, προσπαθώντας όσο γίνεται να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όχι όμως πριν πρώτα αποδώσει τα εύσημα σε αυτούς που τα αξίζουν, με πρώτο τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο: " Σε όποιον δουλεύει σκληρά, του αξίζει το καλύτερο. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, όλοι όσοι δουλεύουν για την ΑΕΚ δουλεύουν σκληρά. Η διοίκηση και ιδιαίτερα ο πρόεδρος έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και όχι μόνο οικονομική. Όσο καιρό τον ξέρω είναι πάνω από την ομάδα, ασχολείται με την ομάδα πάρα πολλές ώρες και αν και είναι επιχειρηματίας ασχολείται πιο πολύ με την ΑΕΚ.

Υπάρχει καθημερινή επαφή, με εμένα καθημερινά. Μιλάμε 2 και 3 το πρωί. Έχει μεγάλη αγωνία και του άξιζε αυτή η νίκη, του άξιζε η ΑΕΚ να πάει στον τελικό. Είναι πολλή σημαντική νίκη, εννοείται πως υπάρχει συνέχεια σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα κάναμε μια τεράτια νίκη, αλλά αν με ρωτούσατε αν η ομάδα είναι έτοιμη θα σας έλεγα ότι δεν είμαστε έτοιμοι, όπως καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στις αρχές Νοεμβρίου. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, θέλουμε υπομονή και σιγά-σιγά όλα θα τα φτιάξουμε".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ ακόμα δεν είναι έτοιμη: " Η ομάδα ακόμα ψάχνει να βρει τους ρόλους της και την χημεία της. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Η ομάδα σίγουρα έχει ταλέντο, αλλά ακόμα δεν έχει δέσει όπως θα θέλαμε. Κάποια παιδιά ήρθαν πιο μετά, κάποια είναι τραυματίες. Tο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ιδιαίτερο ματς, με ένα ιδιαίτερο κίνητρο, που η ομάδα θα δεθεί αναγκαστικά. Μπαίνει μέσα στο γήπεδο για να κερδίσει, για αυτό παίζει σαν ομάδα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε ίδια εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια".

Στο τέλος των δηλώσεών του, δε, ο έμπειρος σέντερ στάθηκε και στην βοήθεια του κόσμου που έδωσε βροντερό παρών: " Δείξαμε στον κόσμο ότι όταν είναι κοντά μας και μας βοηθάει θα δώσουμε και την ψυχή μας και θα πετυχαίνουμε μεγάλες νίκες. Δυστυχώς, σε πολλά παιχνίδια δεν έρχεται όσο εμείς θα θέλαμε, αλλά δείξαμε πως όταν ερχεται θα ανταμειφθεί και θα δει καλό μπάσκετ και μία ομάδα που πολεμάει και θα έρθουν και αποτελέσματα. Εμείς αυτό θέλουμε, να έρχεται να μας βοηθάει και θα δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ