ΑΕΚ

Λυκογιάννης: "Ο Λαρεντζάκης έχει θράσος!"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα μετρήσει τις δυνάμεις του στην ΑΕΚ και ο άλλοτε προπονητής του στον Κολοσσό, Άρης Λυκογιάννης, ξεκαθαρίζει στο Sport24.gr ότι ο 22χρονος γκαρντ δεν είναι ο τύπος που θα φοβηθεί (VIDEO)!

Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Βενετόκλειο ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και το Ρέθυμνο (17/10), ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε επικυρώσει, ουσιαστικά, την κορυφαία εμφάνισή του με τη φανέλα των "θαλασσί".

Οι Ροδίτες του Άρη Λυκογιάννη επικράτησαν με 80-67 και σημείωσαν την πρώτη νίκη τους στην περσινή Basket League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον 22χρονο γκαρντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Λυκογιάννης: "Ο Λαρεντζάκης έχει θράσος!"

η "Ένωση" κατέβαλε το buy-out στους Ίβηρες κι εν συνεχεία ανακοίνωσε την απόκτησή του ως το 2020.

Ο Λαρεντζάκης αγωνίστηκε για μια διετία στο Βενετόκλειο υπό τις οδηγίες του κόουτς Λυκογιάννη, ο οποίος μιλάει στο Sport24.gr για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και τον χαρακτήρα του νέου γκαρντ της ΑΕΚ.

"Είχαμε μια καλή συνεργασία με τον Γιαννούλη, η οποία στηρίχτηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό. Γνωριζόμαστε από την εποχή που ήταν έφηβος στον Ίκαρο και μπορώ να πω ότι έδειξε ικανός να αρπάξει την ευκαιρία, κερδίζοντας με το σπαθί του τον χρόνο συμμετοχής του στον Κολοσσό! 'Έχει τεράστιες φιλοδοξίες και κίνητρο να παίξει, να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο και να έχει σημαντικό ρόλο σε μια νέα προσπάθεια.

Να του δείξουν εμπιστοσύνη

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλεονεκτήματά του, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι έχει μπασκετικό... θράσος! Δεν φοβάται τις προκλήσεις, γενικότερα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δυνατότητές του. Είναι ένας γνήσιος σκόρερ, ο οποίος έχει πολλούς τρόπους να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ και αντιλαμβάνεται καλά το παιχνίδι, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να βελτιωθεί στο κομμάτι της ενέργειας και της εκρηκτικότητας, από τη στιγμή που πλέον θα αγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο.

Related content Θα μπορέσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ΑΕΚ και τη φιλοσοφία του Γιούρι Ζντοβτς; "Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την ΑΕΚ και λιγότερο με τον Γιαννούλη. Ανάλογα, δηλαδή, με το πως θα τον χρησιμοποιήσουν, πόση εμπιστοσύνη θα του δείξουν... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει, αν του δείξουν εμπιστοσύνη! Θα προσφέρει και θα δώσει πράγματα στην ΑΕΚ. Δεν είναι ο παίκτης, ο οποίος θα λειτουργήσει καλά με 2-3 λεπτά συμμετοχής και μετά θα περάσει στον πάγκο. Θέλει χρόνο ώστε να πάρει προσπάθειες, να του δώσουν ευκαιρίες προκειμένου να αποδώσει σύμφωνα με το ταλέντο και τις δυνατότητές του. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο! Δεν είναι ο τύπος που θα φοβηθεί ή θα διστάσει. Αν του δοθεί η ευκαιρία, θα την αρπάξει!".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ