ΑΕΚ

Λήξη συναγερμού για Μπράουν

Λήξη συναγερμού για Μπράουν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΤζεϊΚόβαν Μπράουν έφεραν... ευχάριστα μαντάτα στον Γιούρι Ζντοβτς, αφού ο νεοαποκτηθείς γκαρντ δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Προλαβαίνει τον αγώνα με την Καβάλα (13/2, 17:00).

Η νίκη επί του Κοροίβου διεύρυνε το σερί της ΑΕΚ (στις τρεις νίκες), πλην όμως άπαντες είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού την κατάσταση της υγείας του ΤζεϊΚόβαν Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στον ώμο στο 22'25'' του αγώνα με τους "μπλε", με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην αγωνιστεί ξανά.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο νεοαποκτηθείς γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του όποιου προβλήματος. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθόλα καθησυχαστικά αφού έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στον δεξί ώμο, ένας τραυματισμός που δεν θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περισσότερο από μερικές ημέρες.

Το ιατρικό τιμ της "Ένωσης" θα παρακολουθεί καθημερινά την κατάσταση της υγείας του, όντας πάντως βέβαιο πως θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα (13/2, 17:00) για τη 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Εξάλλου, ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Κόροιβο αφού ο Γιούρι Ζντοβτς θέλησε να τον προφυλάξει λόγω ενοχλήσεων που είχε στη μέση. Κι από τη στιγμή που το σκορ ξέφυγε νωρίς, δεν υπήρχε λόγος να πιέσει τον 25χρονο σέντερ, που φέτος έχει ταλαιπωρηθεί όσο κανείς άλλος από τραυματισμούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ