ΑΕΚ

Κορωνιός: "Θα πω αλήθειες που θα εκθέσουν τον Σάκοτα"

Κορωνιός: "Θα πω αλήθειες που θα εκθέσουν τον Σάκοτα"

Ο Άγγελος Κορωνιός εξαπέλυσε τα "βέλη" του κατά του Ντράγκαν Σάκοτα μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως θα πει πράγματα που θα τον εκθέσουν, αν "συνεχίσει να με διαβάλλει". Διαβάστε τι έγραψε.

Το "διαζύγιο" του Άγγελου Κορωνιού με την ΑΕΚ δεν έγινε απόλυτα συναινετικά. Ο μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς της "Ένωσης" αποφάσισε να αποχωρήσει μετά την απόφαση του Ντράγκαν Σάκοτα να προσθέσει στο τεχνικό τιμ τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, μεταφράζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση ως... άδειασμα από την πλευρά του πρώτου προπονητή.

Το διάστημα που ακολούθησε, προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός. Μέχρι σήμερα (16/11) τουλάχιστον, οπότε και "ξέσπασε" μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Ο άλλοτε αρχηγός της ΑΕΚ και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ αποφάσισε να παρέμβει γράφοντας το παρακάτω μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

" Επειδή στη ζωή μου δεν έχω μάθει να μιλάω πισώπλατα και με φήμες, καθώς η διαδρομή μου στο ελληνικό μπάσκετ είναι γνωστή και καθαρή, θα ήθελα να ζητήσω από τον κ. Σάκοτα να σταματήσει να διαδίδει αναλήθειες σχετικά με το πρόσωπό μου. Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την ομάδα και όχι με εμένα που αποχώρησα και δεν έχω πει το παραμικρό από εκείνη την ημέρα. Εάν συνεχίσει να με διαβάλλει, τότε να ξέρει ότι θα μιλήσω ανοιχτά, με επιχειρήματα και θα πω αλήθειες που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, αλλά και του κόσμου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ