ΑΕΚ

Κοντά στα τμήματα υποδομής ο Αγγελόπουλος

Κοντά στα τμήματα υποδομής ο Αγγελόπουλος
Αγγελόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, θα παραθέσει δείπνο γνωριμία στους αθλητές, τους προπονητές και τα στελέχη των τμημάτων υποδομής.

Στην "Ένωση" έχουν τονίσει σε όλους τους τόνους ότι ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Και δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ξεκάθαρη απόδεξη για αυτό από την συμμετοχή του Ισχυρού άνδρα της ομάδας σε αυτό το πρότζεκτ.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την στήριξή του στο όραμα των "Κιτρινόμαυρων", αφού αποφάσισε να παραθέσει δείπνο γνωριμίας την Δευτέρα (10/10) στα στελέχη των Τμημάτων Υποδομής, καθώς και στους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών.

Στη Γενεύη αντιπροσωπία της ΑΕΚ

Στο μεταξύ, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στελέχη της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν στην Γενεύη προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο μίτινγκ του Basketball Champions League της FIBA. Πιο συγκεκριμένα, το "παρών" στην συνάντηση θα δώσουν ο Aντιπρόεδρος της AEK B.C., Σταύρος Δουβής, ο Διευθυντής του Τμήματος Εισιτηρίων και Υπεύθυνος Οργάνωσης Αγώνων, Ηλίας Μπόβαλης και ο Υπεύθυνος Τύπου, Αλέξανδρος Κοζαρίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ