ΑΕΚ

Κοντά σε Πάντερ η ΑΕΚ

Κοντά σε Πάντερ η ΑΕΚ
CHAMPIONS LEAGUE

Ο γνώριμός μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα Κέβιν Πάντερ φαίνεται να είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την θέση του κόμπο γκαρντ που ψάχνει εδώ και καιρό η "Ένωση".

Και το όνομα αυτού... Κέβιν Πάντερ (24 χρονών, 1.90 μέτρα, γκαρντ)! Ο γκαρντ της Ρόζα Ράντομ φαίνεται ότι είναι τελικά ο εκλεκτός του Ντράγκαν Σάκοτα για την θέση του γκαρντ τον οποίο αναζητά η "Ένωση" εδώ και σχεδόν τρεις μήνες.

Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια. Με τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να πλησιάζει και τους Μάικ Γκριν και Βασίλη Ξανθόπουλο να βρίσκονται τα όριά τους, οι "κιτρινόμαυροι" στράφηκαν στην προσιτή περίπτωση του Πάντερ, ο οποίος μάλιστα έχει εμπειρία και από την Stoiximan.gr Basket League, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Λαύριο.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο αυτή τη στιγμή και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο είτε από την πλευρά του παίκτη είτε από την πλευρά της ΑΕΚ - αν βρει δηλαδή τελευταία στιγμή κάτι καλύτερο - τότε δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και συμφωνία. Όσο για τον ποιο παίκτη θα αντικαταστήσει αν τελικά συμφωνήσει; Οι Κέλσι Μπάρλοου και Έντιν Άτιτς είναι οι βασικοί υποψήφιοι προς... αντικατάσταση, με τον δεύτερο μάλιστα να υποβάλλεται χθες (6/2) σε επέμβαση , κάτι που ενδέχεται να δυσκολεύει τα πράγματα στην περίπτωσή του.

Την φετινή σεζόν ο Πάντερ έχει 20.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 35.8% στα τρίποντα στο Basketball Champions League με την φανέλα της Ρόζα Ράντομ. Έπαιξε μάλιστα και εναντίον της "Ένωσης", έχοντας 16 πόντους στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και 23 πόντους στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Πολωνία.

Την περσινή σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ είχε 12.5 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 43% στα τρίποντα με την φανέλα του Λαυρίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ