ΑΕΚ

"Κόλλησε" του Μέινορ στην ΑΕΚ

"Κόλλησε" του Μέινορ στην ΑΕΚ

Η υπόθεση του Έρικ Μέινορ φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει τελικά στην ΑΕΚ, με την "Ένωση" να στρέφεται πλέον σε άλλες περιπτώσεις. Στο προσκήνιο ο Ουέινς, τι γίνεται με το θέμα του σέντερ.

Πολύ δύσκολα θα είναι τελικά ο Έρικ Μέινορ ο παίκτης που θα καλύψει την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Στην "Ένωση" αποφάσισαν να "παγώσουν" το θέμα, θεωρώντας ότι μπορούν να βρουν έναν καλύτερο παίκτη στην ελεύθερη αγορά από τον Αμερικανό γκαρντ.

Η περίπτωση του Μαλίκ Ουέινς (26 χρονών, 1.85 μέτρα, πόιντ γκαρντ) είναι μία από αυτές που ενδιαφέρουν τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι εξακολουθούν να ψάχνουν στην αγορά για τρεις ξένους, έχοντας ως προτεραιότητα τα θέματα του ξένου πόιντ γκαρντ όσο και του ξένου σέντερ.

Στην περίπτωση του ξένου σέντερ, συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες η παραμονή του Τσινεμέλου Ελόνου, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να υπάρχει κάποια εξέλιξη και σε αυτό το θέμα.

Όπως και να έχει, στην "Ένωση" ξέρουν ότι πλέον πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Κι αυτό γιατί στις 21 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας και είναι σημαντικό να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ - ή έστω ένα μεγάλο μέρος του - προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει κανονικά ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ