ΑΕΚ

"Κόλλησε" του Λαλέιν στην ΑΕΚ

San Antonio Spurs' Cady Lalanne, right, gets tangled in New York Knicks' Maurice Ndour during the first half of an NBA summer league basketball game Saturday, July 11, 2015, in Las Vegas. New York won 78-73. (AP Photo/Ronda Churchill)
AP Photo/Ronda Churchill AP

Ο Κάντι Λαλέιν ήταν ο "εκλεκτός" της ΑΕΚ για την θέση του σέντερ, ωστόσο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί τελικά η συμφωνία.

Ο Κάντι Λαλέιν ήταν από την αρχή ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει η ΑΕΚ για την θέση του σέντερ. Έγινε άμεσα η προσέγγιση, υπήρξε καταρχήν συμφωνία, αλλά τελικά - αν δεν υπάρξει ανατροπή δεδομένων την τελευταία στιγμή - μάλλον τελικά το deal δεν θα προχωρήσει.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν "κολλήσει" εδώ και μέρες, την στιγμή μάλιστα που είχε ξεκινήσει η ανταλλαγή συμβολαίων. Ο λόγος είναι μία διστακτικότητα που έδειξε ο Αϊτινός σέντερ, ο οποίος φάνηκε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή.

Η υπόθεση δεν έχει "χαλάσει", ωστόσο η αλήθεια είναι ότι την δεδομένη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει τελικά συμφωνία. Εκτός αν υπάρξει νέα ανατροπή δεδομένων και ο Λαλέιν αποφασίσει τελικά να δεχθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και μερικές ημέρες η "Ένωση", λέγοντας το πολυπόθητο "ναι".

Στην ΑΕΚ πάντως δεν κάθονται πλέον με σταυρωμένα τα χέρια. Βλέποντας να παρατηρείται στασιμότητα - και με την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν να ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα - έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάζουν πιο κάτω στην λίστα τους, εξετάζοντας τις εναλλακτικές περιπτώσεις που έχουν στην διάθεσή τους. Μία από τις περιπτώσεις που υπήρχαν στην λίστα πάντως, αυτή του Εμάνουελ Ομόγκμπο, δεν είναι πλέον διαθέσιμη, αφού ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πέζαρο .

(AP Photo/Ronda Churchill)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ