ΑΕΚ

Κερδίζει πόντους ο Ελόνου

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όσο η ΑΕΚ δεν βρίσκει σέντερ, τόσο πιο πιθανή μοιάζει η παραμονή του Τσινέμελου Ελόνου, ο οποίος έχει διαμηνύσει εξάλλου στους ιθύνοντες της ομάδας ότι θέλει να μείνει. Δέκα ημέρες έμειναν για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να "χτενίζει" την αγορά για να κλείσει το ρόστερ της, ψάχνοντας για έναν ξένο σούτινγκ γκαρντ και έναν ξένο σέντερ. Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, παρά να προτιμήσει τον δρόμο της ανανέωσης του συμβολαίου του Τσινέμελου Ελόνου.

Με τον χρόνο να πιέζει ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας (είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου) και τις λύσεις να λιγοστεύουν, στην "Ένωση" σκέφτονται σοβαρά να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον έμπειρο σέντερ σε περίπτωση που δεν βρουν κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, η "Ένωση" ανακοίνωσε ότι στις 21 και τις 22 Αυγούστου αναμένεται οι παίκτες της ομάδας να περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Κατόπιν, η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στις 24 Αυγούστου στο Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το κύριο μέρος της προετοιμασίας της και θα επιστρέψει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως, θα πάρει μέρος σε τρία τουρνουά: Ένα στο Βέλγιο (9-10/9) με τη συμμετοχή των Σπιρού Σαρλερουά, Μπιλμπάο, Βαρέζε, ένα στην Γερμανία (15-16/9) με τη συμμετοχή των Όλιβερ Βίρτσμπουργκ, Γκότα, Μπράουνσβάιγκ και ένα στην Κύπρο (22-24/9) με τη συμμετοχή των ΑΠΟΕΛ, Ρεθύμνου και Κολοσσού Ρόδου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ