ΑΕΚ

Καββαδάς: "Να προσθέσω ενέργεια, πάθος και δύναμη"

Καββαδάς: "Να προσθέσω ενέργεια, πάθος και δύναμη"
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει ακόμα περισσότερη ενέργεια, μαζί με πάθος και δύναμη και στις δύο μεριές του παρκέ.

Πριν από μερικές ημέρες, η ΑΕΚ ενισχύθηκε με τον Βασίλη Καββαδά , ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) έκανε την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Παράλληλα, μιλώντας στο επίσημο site της ΑΕΚ, δήλωσε έτοιμος να προσφέρει σε μία ήδη αξιόλογη ομάδα, η οποία παραμένει εντός όλων των στόχων της.

Αναλυτικά:

" Καταρχήν θέλω να πω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος, που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεσμεύομαι προς τους οπαδούς μας, ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Εκτιμώ απεριόριστα τος ανθρώπους της ΑΕΚ και τον κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλο, οι οποίοι έδειξαν σοβαρότητα και επαγγελματισμό στον τρόπο, που διαχειρίστηκαν την περίπτωσή μου. Απέδειξαν, ότι με θέλουν πολύ. Ενδιαφέρον υπήρξε και παλαιότερα από την ΑΕΚ.

Βρισκόμαστε ως ομάδα μέσα σε όλους τους στόχους, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αυτονόητο, ότι θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο. Θεωρώ, ότι μπορώ να προσθέσω σε μια ήδη αξιόλογη ομάδα ακόμη περισσότερη ενέργεια, πάθος και δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Όμως, βήμα-βήμα. Χρειάζομαι ένα διάστημα προσαρμογής. Χρειάζεται δουλειά από μέρους μου. Ανυπομονώ πάντως για την πρώτη μου προπόνηση. Να δω τους συμπαίκτες μου και σιγά-σιγά να μάθω τη φιλοσοφία του προπονητή μου", ανέφερε ο διεθνής σέντερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ