ΑΕΚ

Κατσίβελης: "Πρόκληση η ΑΕΚ"

Κατσίβελης: "Πρόκληση η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της "Ένωσης" αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει το "ναι".

Ο Δημήτρης Κατσίβελης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" με τους Γιάννη Σταυρουλάκη και Αλέξανδρο Τρίγκα, όπου μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος πλεϊ μέικερ αναφέρθηκε στη μετακίνησή του στους "κιτρίνους", ενώ σχολίασε τον νέο ρόλο που θα έχει στην "Ένωση", αλλά και μοναδικά συναισθήματα της κατάκτησης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ως Έφηβος (σ.σ.: το είχε κάνει το 2008).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: " Έχω ακόμη πολλά να δώσω. Ήμουν τυχερός που βρέθηκα στον Ολυμπιακό και μέχρι τα 24 μου έχω κατακτήσει τόσους τίτλους. Είμαι όμως έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, όπου θα έχω άλλο ρόλο. Μίλησα και με τον προπονητή και με τον μεγαλομέτοχο. Μου είπαν ότι με ήθελαν πολύ και αυτό με έπεισε να υπογράψω. Με κέρδισε το ενδιαφέρον τους. Για τον αγωνιστικό μου ρόλο θα μιλήσουμε εκτενώς με τον κύριο Σάκοτα όταν ξεκινήσει η προετοιμασία".

Για τον ρόλο που θα έχει στην ΑΕΚ: " Είναι διαφορετικό να έχεις συμπαίκτες όπως ο Σπανούλης. Εκεί αποκτάς εμπειρία. Μαθαίνεις να αγωνίζεσαι και να γίνεσαι καλύτερος. Η φετινή χρονιά και ο αναβαθμισμένος μου ρόλος είναι πρόκληση για μένα. Θα βάλω τα δυνατά μου για να σταθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για τα νέα παιδιά της ομάδας: " Καταλαβαίνω τη θέση των νεαρότερων παιδιών. Έχω βρεθεί και εγώ από μια μικρή ομάδα ξαφνικά σε μια μεγάλη. Ξέρω πως νιώθουν και πιστεύω ότι μπορώ να τους βοηθήσω".

Για τον Νίκο Δίπλαρο και πως νιώθει ένας 18χρονος που έχει κατακτήσει ένα Ευρωμπάσκετ Εφήβων: " Είναι δύσκολο να περιγραφούν τα συναισθήματα με λόγια. Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχουν πετύχει. Θα το καταλάβουν μετά από χρόνια. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Για την παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου στα διοικητικά της ΑΕΚ: " Είναι σημαντικό για τις ομάδες να ασχολούνται άνθρωποι όπως ο κύριος Αγγελόπουλος. Είναι σημαντικό και για το ελληνικό μπάσκετ να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στο άθλημα".

Για τους στόχους της ΑΕΚ: " Η ΑΕΚ κάνει μια προσπάθεια να επανέλθει στην κορυφή. Αυτό που θέλουμε είναι μια καλή πορεία στην Ευρώπη και την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα, ώστε να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ".

Για τον Ολυμπιακό: " Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μετά από 5 χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος. Έπαιξα με μεγάλους παίκτες και προπονητές. Ο χρόνος συμμετοχής μου ήταν περιορισμένος, αλλά αυτό ήθελε η ομάδα από εμένα. Είμαι ικανοποιημένος , επειδή όποτε μου ζητήθηκε πρόσφερα. Πρέπει να δέχεσαι τον ρόλο σου και να ανταποκρίνεσαι όσο καλύτερα μπορείς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ