ΑΕΚ

Κατσίβελης: "Η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό"

Κατσίβελης: "Η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά και τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Χρήστο Τσάλτα, έπειτα από τη νίκη της «Ένωσης» επί του ΠΑΟΚ, για την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά, τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και την κόντρα του συλλόγου με την ΕΟΚ και την FIBA.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του.:

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος:« Κρατάμε τις δύο νίκες, την πρόκριση και την αντίδραση που δείξαμε μετά την ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό».

Για την αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:« Όλη την εβδομάδα μετά το πρώτο ματς κάναμε προπόνηση και προετοιμαζόμασταν για το δεύτερο παιχνίδι, λέγοντας ότι δεν μας αξίζει αυτό το τέλος. Παλέψαμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, είχαμε αρκετές αλλαγές παικτών και αλλαγή προπονητή και όλοι καταλάβαμε ότι δεν άξιζε η χρονιά μας αυτό το φινάλε. Βάλαμε τα κεφάλια κάτω, δουλέψαμε, πήγαμε συγκεντρωμένοι στην Πυλαία και φέραμε τη σειρά στην έδρα μας. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά αυτό που μέτρησε ήταν οι νίκες».

Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό:« Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας».

Για την παρουσία του κόσμου:« Ο κόσμος μας βοήθησε, σε ένα ματς που ήταν τελικός για εμάς. Στα επόμενα παιχνίδια περιμένουμε περισσότερο κόσμο».

Για το αν επηρεάζει την ομάδα ο πιθανός αποκλεισμός της ΑΕΚ από το επόμενο πρωτάθλημα, λόγω της επιλογής της να αγωνιστεί στο Eurocup:« Εμείς δεν μπορούμε έμπρακτα να κάνουμε κάτι. Προσπαθούμε να μη μας επηρεάζει. Είμαστε σίγουροι ότι η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ