ΑΕΚ

Κάρτερ: "Ο Σάκοτα ξέρει"

Κάρτερ: "Ο Σάκοτα ξέρει"
INTIME SPORTS

Ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του στην "Ένωση" και την επικείμενη συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα, στον οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της "Ένωσης". Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Μαρκ, μετά το Ρέθυμνο, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ ήρθε η ώρα να δείξεις το ταλέντο σου και στην ΑΕΚ. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα σου;

" Όπως έχω ξαναπεί, είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που θέλει πραγματικά να κερδίζει συνέχεια. Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς του μπάσκετ και να εστιάζω στο να μεταφέρω το πάθος μου στην ομάδα. Ελπίζω να έχω μια πολύ καλή χρονιά ατομικά και ομαδικά".

- Την περίοδο, που τελείωσε, βρέθηκες αντιμέτωπος δύο φορές με την ΑΕΚ. Ποια είναι η γνώμη σου για την νέα σου ομάδα και για τον προπονητή σου, Ντράγκαν Σάκοτα;

" Πραγματικά κάναμε πολύ δυνατά παιχνίδια την χρονιά που μας πέρασε. Ο κόουτς Σάκοτα ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τον κάθε παίκτη μέσα στο γήπεδο, ώστε να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί και να βγάλει το πάθος που πρέπει σε κάθε αγώνα".

- Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παίξεις στην Ελλάδα και παράλληλα στο Eurocup. Πόσο σημαντικό είναι για ένα παίκτη αυτό;

" Ως παίκτης είναι υπέροχο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη, είναι καλύτερη διοργάνωση, περισσότερα παιχνίδια, όλοι οι παίκτες αγαπούν τον ανταγωνισμό και φυσικά το πιο σπουδαίο είναι να δείξεις στην Ευρώπη το επίπεδο της ομάδας και τους παίκτες που την εκπροσωπούν στο ελληνικό πρωτάθλημα".

- Τι περιμένεις από τη νέα σεζόν;

" Περιμένω εμάς να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Επιδιώκω να εμπνεύσω την ομάδα".

- Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ;

" Είδα ό,τι κτίστηκε κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά και ότι κάτι ανάλογο θα κτιστεί και για τη νέα περίοδο. Και επίσης, πολύ σημαντικό είναι, ότι θέλω να κερδίσω παίζοντας σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση".

- Μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ είναι ο κύριος Μάκης Αγγελόπουλος. Ξέρεις κάτι γι' αυτόν; Έχετε μιλήσει;

" Ναι, γνωρίζω πολλά. Ο κύριος Αγγελόπουλος με καλωσόρισε πολύ ζεστά, από το τηλέφωνο όταν και μιλήσαμε, μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής μου από την ομάδα".

- H προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 24 Αυγούστου. Πότε θα έρθεις στην Ελλάδα;

" Δουλεύω πολύ σκληρά πάνω στην φυσική κατάσταση, τώρα που είμαι στην Αμερική, και θα είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις τέλος του Αυγούστου, που θα έρθω στην Ελλάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ