ΑΕΚ

Κάρτερ: "Εύκολη απόφαση η ΑΕΚ"

Κάρτερ: "Εύκολη απόφαση η ΑΕΚ"

Ο Μαρκ Κάρτερ βρίσκεται από σήμερα (25/8) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ κι έδειξε ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στην "Ένωση" υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ, Μαρκ Κάρτερ, ήταν εκ των ηγετών στην περσινή πορεία του ΠΑΟΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup. Από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, δηλώνοντας ανυπόμονος για να ξεκινήσει η νέα περίοδος.

Μαρκ Κάρτερ, όλα για τη μητέρα του

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της "Ένωσης" δήλωσε στο aekbc.gr κατά την άφιξή του στην Αθήνα: "Αισθάνομαι καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα περίοδος. Ξέρω πολύ καλά τις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες και έτσι δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, ωστόσο, είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω την καινούργια μου πρόκληση".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Ήξερα τι σημαίνει ΑΕΚ και ήθελα πολύ να έλθω. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Υπάρχει ήδη ποιότητα στην ομάδα και ελπίζω να προσθέσω και εγώ κάτι σ’ αυτήν. Στόχος είναι να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να έχουμε μία καλή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου υπάρχουν πάρα πολύ ανταγωνιστικές ομάδες.

Ειδικά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα, στο Eurocup οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Είναι ανάγκη σ’ αυτή την προσπάθεια οι οπαδοί μας, με την παρουσία τους να μας στηρίζουν, σε κάθε αγώνα. Τους θέλουμε δίπλα μας. Θεωρώ, ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ