ΑΕΚ

Καλαμπόκης: "Η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο"

Καλαμπόκης: "Η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μετά την νίκη της Ένωσης με 76-67 επί του Κόροιβου, για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, για το 4/4 της ΑΕΚ, με τελευταίο θύμα τον Κόροιβο , αλλά και τις προσδοκίες του κόσμου που καλούνται οι παίκτες του να διαχειριστούν οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος ήμασταν άξια εμείς οι νικητές".

Για τις προσδοκίες του κόσμου: " Έτσι πρέπει να είναι σε συλλόγους όπως η ΑΕΚ. Εμείς έχουμε δημιουργήσει αυτές τις προσδοκίες και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι αυτών. Με καθημερινή προσπάθεια και αγώνα νομίζω ότι στο τέλος της χρονιάς θα καταλήξουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε που. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο εδώ και μισό χρόνο. Είναι μια χρονιά προσαρμογής".

Για το αν υπάρχει κόπωση στην ομάδα: " Υπάρχει σωματική κούραση, αλλά θέλαμε να παίξουμε σε δύο διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και στο Eurocup. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την κούραση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ