ΑΕΚ

Η Σαραγόσα... έστειλε τον Λαρεντζάκη στην ΑΕΚ

Η Σαραγόσα... έστειλε τον Λαρεντζάκη στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σαραγόσα επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ κατέβαλε το buy-out του Γιαννούλη Λαρεντζάκη κι έτσι ο 22χρονος πρώην γκαρντ του Κολοσσού θα συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση" (PHOTO).

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Νέων, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Κολοσσό, εν συνεχεία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Σαραγόσα (3+1) ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στη Liga Endesa αφού η ΑΕΚ κατέβαλε το buy-out στο συμβόλαιο του 22χρονου γκαρντ με τους Ίβηρες

"Ο Έλληνας γκαρντ Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν είναι πλέον μέλος της Σαραγόσα, αφού η ομάδα ήλθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για το buy-out στο συμβόλαιό του" αναφέρει η ενημέρωση της Σαραγόσα.

Είναι η δεύτερη φορά που η ισπανική ομάδα πληρώνεται για παίκτη που δεν έχει παίξει ποτέ με τη φανέλα της. Η πρώτη ήταν το 2013 με τους Μιλγουόκι Μπακς που πλήρωσαν το buy out του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ύψους 1 εκ. ευρώ!

Ο Λαρεντζάκης έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Ίκαρο Καλλιθέας, Άρη και Κολοσσό, έχοντας 11.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με τους Ροδίτες. Πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην "Ένωση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ