ΑΕΚ

Η πιο δυνατή στιγμή του αγώνα ΑΕΚ-Γιουβέντους

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η καλύτερη στιγμή στον αγώνα ΑΕΚ-Γιουβέντους για το Basketball Champions League δεν συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά στο ημίχρονο, όταν και έγινε αγώνας επίδειξης από ομάδα επιλέκτων αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Δείτε το βίντεο.

Η ΑΕΚ συνέτριψε με 75-54 την Γιουβέντους στον δεύτερο αγώνα της σειράς και πήρε την πρόκριση στην φάση των 16 του Basketball Champions League , όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονακό. Όσο όμορφο και αν ήταν το θέμα κατά την διάρκεια του αγώνα όμως, ακόμα καλύτερο ήταν αυτό που είδε ο κόσμος στο ημίχρονο του αγώνα.

Με τις δύο ομάδες να έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια, στο παρκέ πέρασαν οι επίλεκτοι αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο και έδωσαν αγώνα επίδειξης, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο. Ήταν μία κίνηση που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία της ΑΕΚ και της Ομοσπονδίας Σωματείον Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ), η οποία και επισκίασε - δικαίως - όλα τα υπόλοιπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού, όπως δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα της "Ένωσης" στο Facebook:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ