ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της "κιτρινόμαυρης" προετοιμασίας

Το πρόγραμμα της "κιτρινόμαυρης" προετοιμασίας
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και τα φιλικά που θα δώσει, ενώ ενημέρωσε ότι τα αποκαλυπτήρια της νέας και φιλόδοξης ομάδας θα γίνουν στις 29 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Σε Καρπενήσι και Ιταλία θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (6/8) το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας όπου θα διεξαχθεί σε Καρπενήσι και Ιταλία, ενώ έγιναν γνωστά και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί. Οι παίκτες του Σάκοτα θα συμμετάσχουν στα τουρνουά της Σάσαρι και του Ρεθύμνου, ενώ θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό και την Μπεσίκτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των "κιτρινόμαυρων" θα έχει ως εξής

" Στο Καρπενήσι και στην Ιταλία θα κτισθεί η νέα ΑΕΚ. Εκεί θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Έχει προγραμματιστεί, ωστόσο, και μια σειρά φιλικών αγώνων. Πιο αναλυτικά: Η «πρεμιέρα» της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 24/08 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Από 27/08 έως 04/09 η ΑΕΚ θα βρίσκεται σε αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου. Ακολουθεί επιστροφή και παραμονή στην Αθήνα έως τις 07/09.

Από 08/09 η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Όλμπια (Σαρδηνία), στο αθλητικό Κέντρο Geovillage. Στις 09/09 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Νουόρο (Σαρδηνία) τη Ντιναμό Σάσαρι. Στις 10/09 προπόνηση στο Geovillage. Στις 11-12/09 η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τουρνουά στο Σάσαρι, αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετέχουσες ομάδες. Στις 14/09, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Μιλάνο τη Ντιναμό Σάσαρι.

Η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», από 25 έως 27/09, στο Ρέθυμνο.

Στις 29/09 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ φιλικός αγώνας της ΑΕΚ με αντίπαλο, που θα «αποκαλυφθεί» τις επόμενες ημέρες. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας.

Από 01 - 03/10 η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου για δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας".

Η "κιτρινόμαυρη" παρουσίαση

Από εκεί και πέρα την ΑΕΚ της νέας εποχής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλοι στις 29 Σεπτεμβρίου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ εκείνη την ημέρα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια. Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, ενώ το... μενού θα περιέχει και φιλικό αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο προγραμματισμός, ωστόσο, σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται και κορυφώνεται το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι για την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η παρουσίαση - φιέστα της «Βασίλισσας» ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, η οποία θα «εμπεριέχει» εκπλήξεις για τον κόσμο της ΑΕΚ. Η παρουσίαση θα «συνοδεύεται» με τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, αλλά και το όνομα του «αντιπάλου» της ΑΕΚ θα αποκαλυφθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ τις προσεχείς ημέρες.

Συντονιστείτε…"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ