Η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΕΚ για την "Αγιά-Σοφιά"

Η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΕΚ για την "Αγιά-Σοφιά"

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ στέκεται στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΕΚ για την υπόθεση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας, τονίζοντας ότι θα συμμετάσχει στο ειρηνικό συλλαλητήριο της ORIGINAL 21.

Το θέμα του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΑΕΚ δεν απασχολεί μόνο την ΠΑΕ. Απασχολεί όλη την ΑΕΚ, ανεξαρτήτου αθλήματος. Και αυτό ακριβώς φρόντισε να δείξει η ΚΑΕ ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος στην προσπάθεια για την ανέγερση της "Αγιάς-Σοφιάς".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ πλησιάζει.

Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας για την ανέγερση του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιρικού «Ναού» μας, της "Αγια-Σοφιάς" των ονείρων εκατομμυρίων πιστών ανά την υφήλιο, οι οποίοι αναμένουν το αυτονόητο. Αυτό, που η Ιστορία επιτάσσει.

Η ανίερη και ολέθρια κατεδάφιση του "Νίκος Γκούμας" (αλλά και του "Γιώργος Μόσχος") τσάκισε τις ψυχές μας, σακάτεψε τα σωθικά μας, αλλά δεν λύγισε την υπερηφάνεια μας, δεν εξαφάνισε την ελπίδα.

Η ΑΕΚ Β.C. θα συμμετάσχει στο ειρηνικό πανενωσίτικο, παλλαϊκό συλλαλητήριο της ORIGINAL 21 και θα σταθεί αλληλέγγυα, κοντά σε όσους περπατήσουν στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου οι πρόσφυγες αδελφοί μας και ιδρυτές του συλλόγου έβαλαν τα θεμέλια για το γήπεδο, όπου μεγαλούργησε η ομάδα μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να διατρανώσουμε συντεταγμένα το δίκαιο αίτημά μας για επιστροφή στη γη, όπου για σχεδόν έναν αιώνα συνιστά το εφαλτήριο των σπουδαίων αγώνων, τον τόπο λατρείας των ιδεών μας, το "εικονοστάσι" των αξιών της πίστης μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δίνουμε τη "μάχη" και στους αγώνες, που έρχονται στο μέλλον, πάντα με τρόπο νηφάλιο, με διάθεση ειρηνική, όπως αρμόζει στους απανταχού "Ενωσίτες", για οποτεδήποτε ξανά κάποιοι στήνουν εμπόδια στα δίκαια αιτήματά μας και αμφισβητούν τις πανανθρώπινες παρακαταθήκες μας.

Ο λαός της ΑΕΚ εξακολουθεί ν’ αποτελεί την κινητήριο δύναμη  μιας «αυτοκρατορίας», που άντεξε στο πέρασμα των ετών, που δοκιμάστηκε στις θύελλες, που μεταλαμπάδευσε τα ιδανικά των δημιουργών της στις επόμενες γενεές.

Θα είμαστε εκεί… Την Κυριακή στις 12 Μαρτίου… Στις 16:00… Κοντά σε όλους όσοι θα φωνάξουν υπέρ της νομιμότητας. Για "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφειά..."

Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24