ΑΕΚ

Η FIBA επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ και το επιθεώρησε

Αντιπροσωπεία της FIBA επιθεώρησε την Πέμπτη (1/9) το ΟΑΚΑ, με αφορμή την συμμετοχή της ΑΕΚ στο νεοσύστατο Champions League της FIBA.

Η ΑΕΚ θα λάβει μέρος στο Champions League της FIBA και εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής επισκέφτηκαν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με σκοπό να επιθεωρήσουν το γήπεδο μπάσκετ. Οι άνθρωποι της "Ένωσης" συνεργάστηκαν μαζί τους και η ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Αντιπροσωπεία της FIBA βρέθηκε σήμερα (01/09) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο επιθεώρησης εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων της ΑΕΚ.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Basketball Champions League, Σάκης Κοντός, ο υπεύθυνος Τηλεοπτικής Παραγωγής, Ντάνιελ Ρίντλερ και ένας εκπρόσωπος της TAF Productions ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν o υπεύθυνος Λειτουργίας Γηπέδου και Οργάνωσης Αγώνα, Ηλίας Μπόβαλης, ο διευθυντής Τμήματος Μάρκετινγκ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ, Νίνα Αργυροπούλου, ο υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων, Αντώνης Παπαντώνης και από το Γραφείο Τύπου ο Αλέξανδρος Κοζαρίδης".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ