ΑΕΚ

Η δικαίωση του Σαρικόπουλου

Η δικαίωση του Σαρικόπουλου

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας, κάνοντας λόγο για δικαίωση.

Η παρθενική παρουσία του Ζήση Σαρικόπουλου σε προεπιλογή της Εθνικής ομάδας αποτελεί... δικαίωση για τον ίδιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο 25χρονος σέντερ αναφέρθηκε στην κλήση του από τον Φώτη Κατσικάρη, επισημαίνοντας πως θα παλέψει για μία θέση στην τελική δωδεκάδα.

" Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Σημαίνει πως η προσπάθεια μου τόσο η ομαδική, όσο και η ατομική ανταμείβονται. Είναι μία δικαίωση για μένα αυτή η κλήση. Δεν μου φτάνει, όμως, μόνο να συμμετάσχω στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ αλλά θα πάω για να παλέψω ώστε να κερδίσω μία θέση. Κοιτάω σαν κέρδος τα πάντα από δω και στο εξής. Ούτε επαναπαύομαι, ούτε αλλάζει κάτι στο μυαλό μου. Ξεκινάω την Δευτέρα κάτι καινούργιο", ήταν η αρχική του τοποθέτηση, πριν κλείσει λέγοντας:

" Είναι πολύ ευχάριστο και σημαντικό παράλληλα. Η ΑΕΚ ξεκινάει και δείχνει ανταγωνιστικότητα σε όλα τα επίπεδα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι πολύ καλό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ