ΑΕΚ

Η ΑΕΚ το σερί, το Λαύριο το όνειρο

Η ΑΕΚ το σερί, το Λαύριο το όνειρο
INTIME SPORTS

Στη "σπαστή" διετία που αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τέσσερις φορές το Λαύριο, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Το σερί θέλει να διευρύνει το απόγευμα (18/10, 17:00)

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Κράσνι Όκτιαμπρ, η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στο Λαύριο (18/10, 17:00). Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα είναι το φαβορί της αναμέτρησης (όπως στα περισσότερα παιχνίδια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ), έχοντας όμως ακόμη ένα "όπλο". Την παράδοση, αφού μετρά το απόλυτο απέναντι στους νεοφώτιστους.

Στη διετή "σπαστή" θητεία της στην Α2 κατηγορία, η "Ένωση" πέτυχε το απόλυτο των νικών απέναντι στους "κυανοκίτρινους", δίχως μάλιστα να ζοριστεί ιδιαίτερα σε κάποια από τις τέσσερις αναμετρήσεις που δόθηκαν μεταξύ των δύο ομάδων. Βλέπετε, ανεξαρτήτως κατάστασης και συνθηκών, έβγαινε νικήτρια, την ώρα που το Λαύριο δεν είδε ποτέ το ροζ φύλλο αγώνα, όταν έπαιζε με την ΑΕΚ. Κάτι που θέλουν να αλλάξουν σήμερα (18/10, 17:00) οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη.

Ποιοι είναι αυτοί που συνδέουν το τότε με το τώρα; Πέραν του προπονητή του Λαυρίου, υπάρχει πάντα ο Σάκης Γιαννακόπουλος που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην ομάδα, όπως και οι Βαγγέλης Σακελλαρίου και Παναγιώτης Τσίρος, ενώ από την απέναντι πλευρά ο... Αλέξης Φαλέκας. Με άλλη ιδιότητα πλέον, αφού ο νυν βοηθός προπονητή των "κιτρινόμαυρων" φορούσε το σορτσάκι του παίκτη στα πρώτα τέσσερα "ραντεβού" των δύο ομάδων. Παρεμπιπτόντως, το Λαύριο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League, με το παιχνίδι κόντρα στην "Ένωση" να αποτελεί την ιδανικότερη αρχή, ειδικά αν έρθει ο "άσος".

Αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των δύο ομάδων:

ΑΕΚ - Λαύριο 97-81 (2011-'12)

Λαύριο - ΑΕΚ 70-77 (2011-'12)

ΑΕΚ - Λαύριο 80-68 (2013-'14)

Λαύριο - ΑΕΚ 66-74 (2013-'14)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ