ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ

Η ΑΕΚ στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κράνιτσα Γκόρα της Σλοβενίας ενώ τρεις παίκτες της "Ένωσης" ρίχνονται απόψε (31/8) στη μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017.

Η Φινλανδία, το Ισραήλ, η Ρουμανία και η Τουρκία είναι οι τέσσερις χώρες που θα συνδιοργανώσουν το διευρυμένο Ευρωμπάσκετ 2017 ενώ η τελική φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα στημ χώρα, όπως ξεκαράρισε ο πρόεδρος της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ.

Στο μεταξύ, 26 εθνικές ομάδες ρίχνονται απόψε (31/8) στη μάχη των προκριματικών, διεκδικώντας τα 11 εναπομείναντα εισιτήρια ενώ το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ έχει στραμμένη την προσοχή της σε τρεις αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα στις 18:00 ο νατουραλιζέ της Γεωργίας Μάικλ Ντίξον θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αλβανία, στις 20:00 ο Μίλαν Μιλόσεβιτς με τη Βοσνία θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, ενώ στις 22.00 ο Νικόλα Ιβάνοβιτς με το Μαυροβούνιο θα παίξει κόντρα Σλοβακία.

Το σημερινό πρόγραμμα

Α' όμιλος: Βέλγιο-Κύπρος, Ισλανδία-Ελβετία

Β' όμιλος: Γερμανία-Δανία, Ολλανδία-Αυστρία

Γ' όμιλος: Ρωσία-Βοσνία

Δ' όμιλος: Εσθονία-Λευκορωσία, Πολωνία-Πορτογαλία

Ε' όμιλος: Ουκρανία-Βουλγαρία, Σλοβενία-Κόσοβο

ΣΤ’ όμιλος: Γεωργία-Αλβανία, Μαυροβούνιο-Σλοβακία

Ζ’ όμιλος: Ουγγαρία-Μεγάλη Βρετανία, FYROM-Λουξεμβούργο.

- Το Ευρωμπάσκετ 2017 θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου - 17 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή 24 ομάδων.

- Σε ό,τι αφορά την προκριματική φάση, την πρόκριση για την τελική φάση θα πάρουν οι πρώτες από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ