ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κάρτερ

Η ΑΕΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κάρτερ
INTIME SPORTS

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ δέχθηκε την πρώτη επίσημη κρούση από την ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο.

Άπαξ κι ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, υπήρξε ένας παίκτης που έμαθε άμεσα τον ενδιαφερόμενο -για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, ο οποίος -μέσω του εκπροσώπου του- δέχθηκε επίσημη κρούση από την ΑΕΚ.

Η "Ένωση" προσφέρει στον 30χρονο γκαρντ συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αφού ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε εκφραστεί πολλάκις με τα καλύτερα λόγια στη διάρκεια της χρονιάς για τις ικανότητες του Αμερικανού. Η... δεοντολογία δεν επέτρεπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρουν στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Από τη στιγμή όμως, που ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του χθες (17/6), όλα άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά. Γι αυτό ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος, ενημερώθηκε πως τον... περιμένει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στην ΑΕΚ.

Κάτι που εφόσον γίνει, θα τον μετατρέψει σε έναν από τους πιο "παιγμένους" ξένουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπετε, μετρά ήδη τρία χρόνια στη χώρα μας, έχοντας αγωνιστεί σε Ρέθυμνο, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ