ΑΕΚ

Η ΑΕΚ περιμένει το "σκριν" της FIBA για Καββαδά

Η ΑΕΚ περιμένει το "σκριν" της FIBA για Καββαδά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Καββαδάς παραμένει στο "κάδρο" για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό την περίπτωσή του. Δεν μπορεί να το κάνει όμως, όσο η FIBA δεν αποφασίζει για την αποδέσμευσή του από τον Άρη.

Όσο περνούν οι μέρες, η ΑΕΚ και ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκονται πιο κοντά σε συμφωνία, η οποία βέβαια για να ολοκληρωθεί θα χρειαστεί η "βοήθεια" της FIBA. Ο 26χρονος σέντερ έχει σημείο επαφής με την Ένωση, οι δύο πλευρές μπορούν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό τις διαπραγματεύσεις τους, αλλά αυτό που παραμένει ως αξεπέραστο εμπόδιο είναι η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την αποχώρηση του παίκτη από τον Άρη.

Ο θηριώδης σέντερ έχει καταθέσει από το καλοκαίρι προσφυγή στη FIBA, ζητώντας την ελευθερία του από τον Άρη λόγω της οικονομικής ασυνέπειας προς το πρόσωπό του. Γι αυτό δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και τα χέρια του είναι "δεμένα" επί της ουσίας.

Στην Ένωση περιμένουν ένα... μήνυμα από τη δική του πλευρά πως είναι σε θέση να συζητήσει ως ελεύθερος κι από εκεί να "τελειώσουν" την υπόθεσή του. Η απόφαση για ενίσχυση στο "5" είναι άλλωστε ειλημμένη, βάσει όσων διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες από το ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ