ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κοντά στην απόκτηση του Τζέιμς

Η ΑΕΚ κοντά στην απόκτηση του Τζέιμς

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 30χρονου αθλητικού πάουερ-φόργουορντ, Ντελρόι Τζέιμς. Αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία εντός της εβδομάδας.

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με έναν αθλητικό πάουερ-φόργουορντ και στην "Ένωση" προχώρησαν για την απόκτηση του 30χρονου Αμερικανού, Ντελρόι Τζέιμς, με καταγωγή από την Γουΐνέα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και η απόκτηση του αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο αριστερόχειρας φόργουορντ, ξεκίνησε την σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Ρετζιάνα, πριν συνεχίσει τον Γενάρη στην Τουρκία και στην Μπαλικεσίρ. Πρόκειται για έναν παίκτη που φημίζεται για την αθλητικότητα του, για την σκληράδα του, αλλά και για την ενέργεια που βγάζει και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Ρετζιάνα, είχε μέσο όρο 5.1 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 0.9 κλεψίματα ανά παιχνίδι, σε 18 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος σε 15 παιχνίδια. Στην σεζόν 2014-2015, είχε αγωνιστεί στην Ιταλία με την ομάδα της Μπρίντιζι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ