ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, η ΑΕΚ Λάρνακας και η διάψευση

Η ΑΕΚ, η ΑΕΚ Λάρνακας και η διάψευση
INTIME SPORTS

Ένα λάθος στη... μετάφραση αρκούσε για να προκαλέσει αναστάτωση και ερωτηματικά σχετικά με την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕΚ.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η "Ένωση" κληρώθηκε μάλιστα στον έκτο όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης , μαζί με τις Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία), Κράσνι Οκτιάμπρ (Ρωσία), Χαπόελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και Νεπτούνας (Λιθουανία).

Ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό όμως αρκούσε για να προκαλέσει αναστάτωση. Τι έλεγε; Πως η "Ένωση" θα συμμετέχει στη νέα διοργάνωση της FIBA, αφήνοντας στα "κρύα του λουτρού" την Euroleague Basketball. Κάτι τέτοιο όμως ουδέποτε συνέβη!

Η "Ένωση" απάντησε άμεσα μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε, αναφέροντας πως " η διοίκηση της ΑΕΚ διαψεύδει δημοσίευμα, που αναφέρει ότι η ομάδα μας θα πάρει μέρος σε άλλη διοργάνωση", για να προσθέσει επί τούτου πως " υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ συμμετείχε στην κλήρωση της 9ης Ιουλίου για το Eurocup, προκειμένου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016".

Εν τέλει, το λάθος εντοπίστηκε στη μετάφραση. Κι αυτό γιατί η ομάδα που όντως θα συμμετάσχει στη νέα διοργάνωση της FIBA είναι... η ΑΕΚ Λάρνακας. Όλα διευθετήθηκαν, το λάθος στο δημοσίευμα διορθώθηκε κι όλα επανήλθαν στην προτέρα κατάσταση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ