ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Γαλάτσι

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Γαλάτσι

Το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου φαίνεται πως θα φιλοξενήσει σύντομα τα όνειρα της μπασκετικής ΑΕΚ, καθώς ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις

Η σχέση της μπασκετικής ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ δεν θα είναι μακροχρόνια. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ σκέφτονται να αλλάξουν την έδρα της ομάδας κι όπως όλα δείχνουν το γνωστό και γνώριμο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου θα είναι αυτό που θα στεγάσει στο άμεσο μέλλον τα "κιτρινόμαυρα" όνειρα. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ προκειμένου να γίνει μία επένδυση 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ξεκαθάρισε ότι το γυμναστήριο θα παραμείνει ανοικτό στη χρήση για τα σχολεία και την τοπική κοινωνία τα πρωινά.

" Η ΑΕΚ μιλάει για επένδυση 2 εκατ. ευρώ και ακριβώς επειδή οι καιροί είναι τέτοιοι που δεν πρέπει να αφήνουμε τα γυμναστήριά μας ρημάζουν, οφείλουμε να συμπράξουμε με την ιδιωτική πρωτοβουλία", ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κοντονή που συμπλήρωσε: "Έχει συμφωνηθεί μία μέση λύση, που θα δίνει το γυμναστήριο το πρωί στα σχολεία και στην τοπική κοινωνία της περιοχής και από το μεσημέρι και μετά θα στεγάζει τα τμήματα της ΑΕΚ.

Παρόμοια φόρμουλα συζητάμε και για το κλειστό της Παιανίας και απομένουν κάποιες ακόμα συζητήσεις με την Ομοσπονδία του στίβου του Βόλεϊ, καθώς και με την Περιφέρεια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ