ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξετάζει την απόκτηση του Γκόρντον

Η ΑΕΚ εξετάζει την απόκτηση του Γκόρντον

Η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Αμερικανού γκαρντ, Τζαμόν Γκόρντον, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μαρούσι και Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή και οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ, Τζαμόν (Λούκας) Γκόρντον, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μαρούσι (2009-2010) και Ολυμπιακό (2010-2011) πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Τουρκίας, έχοντας παίξει σε Γαλατασαράι και Αναντολού Εφές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα. Ένας γκαρντ ο οποίος φημίζεται για τις αμυντικές του αρετές, αλλά και για την ικανότητες του να συνεισφέρει σε σκορ και δημιουργία, έχοντας συνήθως γεμάτη στατιστική σε όλους τους τομείς. Ένας παίκτης που φημίζεται για το γεγονός πως παίζει πρώτα για τους συμπαίκτες του και μετά για τον εαυτό του.

Βέβαια, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, πολλά θα εξαρτηθούν από το μέλλον τον Μαλίκ Χέρστον στην "Ένωση". Οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν μείνει ενθουσιασμένοι από την παρουσία του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ και ενδέχεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα... ανοίξει και ο δρόμος για τον Τζαμόν (Λούκας) Γκόρντον, τον οποίο έφερε στην Ελλάδα το 2009 ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, όταν και ήταν προπονητής στο Μαρούσι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ