ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Έρικ

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Έρικ

Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Νιγηριανό φόργουορντ-σέντερ, Μάικλ Έρικ, για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως μετέδωσε ο SPORT24 RADIO 103,3. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο NBA D-league.

Όπως μετέδωσε ο SPORT24 RADIO 103,3 και στην εκπομπή "Βούρτσα, μπάλα και τραμπάλα", η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον 28χρονο Νιγηριανό φόργουορντ-σέντερ, Μάικλ Έρικ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην D-League στις ΗΠΑ, με την ομάδα των Texas Legens.

Ο Έρικ έδωσε το Σάββατο (02/04) το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα των Texas Legens και την Κυριακή, μία μέρα μετά, επέστρεψε στο σπίτι του στο Ντάλας. Εκεί από όπου μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι με τελικό προορισμό την Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Σκοπός του Γιούρι Ζντοβτς είναι να έχει τον Έρικ στη διάθεσή του στο παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου (09/04) με τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ. Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ώστε ο Σλοβένος τεχνικός της "Ένωσης" να έχει μία εικόνα του τελευταίου κομματιού του ρόστερ του εν όψει των playoffs που θα ακολουθήσουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την απαιτούμενη υπομονή που επέδειξε ο Ζντοβτς για την απόκτηση του Έρικ, που θεωρούσε όλο αυτό το διάστημα ότι ταιριάζει στο υπόλοιπο ρόστερ του, η επιθυμία του έγινε πράξη. Και όχι μόνο αυτό αλλά και δεν χρειάστηκε να καταβληθεί το ποσό των 45.000 δολαρίων για την αποδέσμευσή του καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του NBDL.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ