ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποσύρεται από το Eurocup

Η ΑΕΚ αποσύρεται από το Eurocup
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ αποσύρει τη συμμετοχή της από το Eurocup. Η κόντρα της FΙΒΑ με την Euroleague είχε αναγκάσει την ΕΟΚ να μην εκδώσει δελτία στους νέους παίκτες της ομάδας, οδηγώντας σε τέλμα τους “κιτρινόμαυρους”.

Η υπομονή της ΑΕΚ εξαντλήθηκε! Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να δήλωσαν συμμετοχή στο Eurocup και να βρέθηκαν στην κλήρωση, όμως το πρόβλημα με τα δελτία αναγκάζει την “Ένωση” να αναθεωρήσει τη στάση της και να αποσυρθεί από τη διοργάνωση που γίνεται υπό την αιγίδα της Euroleague.

Η πρώτη συγκέντρωση του Γιούρι Ζντοβτς με τους παίκτες του ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/8) στο ΟΑΚΑ με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει υλοποιηθεί όπως ήθελε ο Σλοβένος τεχνικός. Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι οι έξι νέοι παίκτες της ΑΕΚ (Βασιλειάδης, Λαρεντζάκης, Όουενς, Ιβάνοβιτς, Ουίλιαμς, Ντίξον) δεν μπορούν να πάρουν τα νέα τους δελτία, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην έκδοσή τους ελέω της κόντρας που υπάρχει μεταξύ FIBA και Euroleague.

Όπως είναι λογικό αυτή η κατάσταση είχε δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και προβληματισμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ που όπως φαίνεται αποφάσισαν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το Eurocup. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ίδιο είχαν πράξει και οι ιταλικές Σάσαρι, Τρέντο, Καντού και Ρέτζιο Εμίλια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ